مدیرکل تبلیغات اسلامی خبر داد؛
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: اقبال مردم استان اردبیل از فعالیتهای قرآنی و مذهبی روزافزون و مناسب است.
به گزارش پایگاه خبری قارتال، حجتالاسلام قاسم جعفرزاده ظهر پنجشنبه در نشست مطبوعاتی با جمعی از اصحاب رسانه در اردبیل اظهار کرد: داشتهها و داراییهای فرهنگی ما قابل تحسین است و استان اردبیل به عنوان قطب فرهنگ شیعی، مذهبی، اسلامی و ایرانی باید نقشآفرینی اصلی را در این عرصه انجام دهد.
وی از ماه رجب به عنوان شهرالله و فرصت فوران رحمت الهی در بهرهگیری از فیوضات پروردگار متعال یاد کرد و گفت: باید ماه رجب را قدر شناخته و از لحظه به لحظه آن بهره بگیریم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به ایامالله دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: انقلاب اسلامی ایران در حقیقت به قدرتطلبی مادی غرب و شرق پایان داد و این حقیقت را ثابت کرد که با اندیشه دینی، اعتقادی و انسانی میتوان در مسیر تعالی حرکت کرد.
حجتالاسلام جعفرزاده تصریح کرد: جبههای که انقلاب اسلامی در دنیا به وجود آورد، ابهت لیبرال دموکراسی و کمونیسم را شکست و در حقیقت مدل توسعه و پیشرفت بر مبنای ارزشهای انسانی و اسلامی را رقم زد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در حالی که نظام غرب عصر حاضر را پایان تاریخ بشر اعلام کرده و به دنبال نگاه تک خطی برای بشریت بود، با ظهور انقلاب اسلامی این سلطهگری غرب در حقیقت رنگ باخت و بشریت توانست از نگاه مادی خارج شده و آموزههای دینی و ارزشی را اساس و پایه حرکت خود قرار دهد.
حجتالاسلام جعفرزاده اضافه کرد: آنهایی که به دنبال تطهیر پهلوی هستند باید به این سوالات پاسخ دهند که چرا خاندان پهلوی در برابر قوای متفقین تنها چند ساعت مقاومت کرده و یا بخش عظیمی از مناطق استراتژیک ایران را به خاطر منافع خود از دست دادند.
وی فساد و عزت بر باد رفته ایرانیان را در دوران فساد درباری در دوران سیاه رضاخان و فرزند ملعون او یادآور شد و بیان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران طلایهدار جریان معنوی است در حالی که غرب از خلأ معنا و تئوریک رنج میبرد.
حجتالاسلام جعفرزاده به بیخانمانی صدها انسان بیگناه در آمریکا و اروپا و گرسنگی بسیاری از این افراد اشاره کرد و ادامه داد: در قرن ۲۱ هنوز دهها برده در انگلیس مورد معامله قرار میگیرند و این نتیجه اندیشه لیبرال دموکراسی است.
وی با بیان بخشی از دستاوردهای نظام غرب در بیحرمتی به جایگاه زنان اظهار کرد: تنها جاذبه جنسی برای آنها اهمیت دارد و زنانی که از این حیث دیگر جذابیت لازم را ندارند در حقیقت نگاه نامناسب به آنها را شاهد هستیم.
رسانهها فرماندهان جریان فرهنگی کشور هستند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: در چنین شرایط سخت که جمهوری اسلامی ایران مورد هجمه سنگین رسانهای غرب است، رسانهها و اصحاب خبر فرماندهان جریان فرهنگی هستند و هر لحظه کار آنها عبادت محسوب میشود.
حجتالاسلام جعفرزاده گفت: اگر این رسانهها و خبرگزاریهای انقلابی در میدان نباشند، قطعاً بسیاری از آسیبها گریبانگیر کشور میشود در حالی که با روحیه انقلابی و جریان اعتمادساز بین مردم، رسانهها تلاش میکنند تا هویت خود را حفظ کنند.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به ملت ایران عزت و شرافت کامل بخشیده است، افزود: باید قدر این شرافت و عزت را بدانیم و با حضور در صحنه در مسیر رشد و پیشرفت کشور پشتیبانیهای لازم را انجام دهیم
حجتالاسلام قاسم جعفرزاده ادامه داد: تبلیغات اسلامی عهدهدار فرهنگ دینی جامعه است و بر اساس منویات مقام معظم رهبری سعی میکنیم تا به تقویت جریان فرهنگی و دینی انقلاب اسلامی کمک کنیم.
وی تأیید مقام معظم رهبری را از رویکردهای سازمان تبلیغات اسلامی امیدبخش و پشتوانه عظیم توصیف کرد و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی در برگزاری جشن «غدیر» و اجرای سرود «سلام فرمانده» مورد تشویق مقام معظم رهبری قرار گرفته و انتظار میرود این حرکتها و فعالیتهای فرهنگی دینی همراه با تأثیرگذاری و حضور مردم ادامه پیدا کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ضرورت جبران عقبماندگیها را در این حوزه یادآور شد و تصریح کرد: یکهزار و ۴۰۰ هیئت مذهبی در استان به همراه شبکه قرآنی، جامعه مداحان، فعالان فرهنگی در بخش بانوان و انجمنهای اسلامی سعی دارند در این سنگر برنامههای تأثیرگذاری را در نظر بگیرند.
حجتالاسلام جعفرزاده افزود: با حرکت عادی نمیتوان در این حوزه به موفقیت رسید بلکه فراتر از کار اداری باید با تعهد و تخصص در این حوزه حساس ورود پیدا کرده و بر اساس اولویتهای ابلاغ شده و منویات مقام معظم رهبری حرکتی تأثیرگذار انجام دهد.
وی ضرورت توجه به جهاد تبیین را در ابعاد مختلف یادآور شد و خاطرنشان کرد: در تبلیغات اسلامی همه فعالیتها با پیوست جهاد تبیین انجام میشود و هیچ کار فرهنگی بدون این پیوست انجامشدنی نیست.
حجتالاسلام جعفرزاده تکثیر نسلی و توجه به جوانی جمعیت را از دیگر رویکردهای مهم و تأثیرگذار عنوان کرد و ادامه داد: دشمنان با تبلیغات گسترده سعی دارد تا جمعیت جوان و زاد و ولد را در این کشور بینتیجه نشان دهد در حالی که ما باید به تقویت جامعه جوان و ازدیاد جمعیت توجهی جدی داشته باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: دشمن تلاش میکند تا به حربههای مختلف با نشان دادن دینگریزی و بازی خوردن نسل آینده، جوانان ما را از میدان خارج کند در حالی که ما باید میدان عمل را برای نسل آینده به شکلی فراهم کنیم تا از این سرمایهها بهترین بهرهگیری را داشته باشیم.
حجتالاسلام جعفرزاده توجه به جوانان، زنان و نهاد خانواده را به عنوان اصالت و هویت فرهنگ دینی یادآور شد و بیان کرد: اقبالی که مردم ما به دینداری نشان میدهند، بیش از گذشته است که نمونهای از آن را میتوان در آئین اعتکاف و استقبال جوانان برای برپایی این مراسم در ۳۰ مسجد استان اعلام کرد.
۶۰ هزار مبلغ و مبلغه به مناطق مختلف استان اردبیل اعزام شدند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل درخواست برای تأسیس خانه قرآن و مجوز برای هیئتهای مذهبی را در استان بیشتر از سالهای گذشته اعلام کرد و گفت: ۱۵ خانه قرآنی در صف صدور مجوز قرار دارد و ما با درخواستهای زیادی برای راهاندازی هیئتهای مذهبی روبهرو هستیم.
وی ریزشها و رویشهای انقلاب اسلامی را قابل توجه توصیف کرد و افزود: تمام فعالیتها باید در بستر فرهنگ دینی و مذهبی شکل بگیرد که محوریت این فعالیتها مساجد و هیئتهای مذهبی هستند.
حجتالاسلام جعفرزاده در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در حرکت اخیری که حتی بدون فراخوان انجام شد، ۶ هزار و ۳۰۰ دانشآموز پای خطبه فدکیه حضرت زهرا (س) نشسته و رقابت خوبی را برای پاسخگویی به سوالات در این زمینه نشان دادند.
وی فعال بودن ۱۷۳ مدرسه را در این حوزه یادآور شد و تصریح کرد: ۲۱ هزار اعزام مبلغ و مبلغه را با همراهی ۶۰ هزار نفر از روحانیون شاهد بودیم و قطعاً این حرکتها در بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ مسجد استان و محلات مختلف به انجام میرسد.
حجتالاسلام جعفرزاده برگزاری رویدادهایی همچون حرفآورد، نسل سلیمانی و محله همدل را یادآور شد و خاطرنشان کرد: یکهزار و ۸۰۰ بانوی کارکن و کنشگر در برنامههای تبلیغات اسلامی حضور پیدا کردند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با انتقاد از کم بودن بودجه فرهنگی کشور اضافه کرد: به رغم استعدادهای ناب و توانمندی نیروی انسانی، ما با کمبود اعتبارات در حوزه فرهنگی روبهرو هستیم که با احتساب هیئتهای مذهبی و سایر تشکلها در استان اردبیل سالانه کمتر از ۱۰۰ هزار تومان پرداختی را به این مجموعهها شاهد هستیم.
وی بیان کرد: با محوریت قرآن و مساجد وظیفه هوشیاری در برابر نبرد تمدنی غرب را داریم چرا که تأمین اعتبارات و پشتیبانیهای مالی میتواند دلگرمیهای بیشتری را برای فعالان این عرصه به وجود آورد.
حجتالاسلام جعفرزاده گفت: رسانهها بهترین پشتیبان ما در برگزاری رویدادهای دینی و مذهبی هستند و به راحتی میتوان از ظرفیت اعتکاف در تهیه گزارش و ترغیب بیشتر جوانان به این مراسم و آئینهای معنوی استفاده کرد.
انتهای پیام
لیلا نخستین علاف
برچسب ها
مطالب مرتبط
آخرین مطالب
- نقره داغ متخلفین استفاده از برق غیرمجاز
- عدم رعایت موارد ایمنی منجر به مصدومیت ۶نفر و فوت یک نفر از کارگران شرکت مغان شد
- پلمپ ۲ مورد نانوایی و غذا خوری در شهرستان پارس آباد مغان
- گذری کوتاه بر حکمرانی و رسانه محلی
- دکتر مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شد
- شهردار پارس آباد مغان از خرید بزرگترین و پیشرفته ترین دستگاه چند منظوره تمام اتوماتیک تولید قطعات بتنی خبر داد
- رسالتی از یاد رفته و حلقه گمشده مدیریت اصلاح الگوی مصرف
- مشکل فاضلاب شهرهای استان اردبیل جدی گرفته شود
- متهم به قتل شهروند پارس آبادی، کمتر از ۴۰دقیقه دستگیر شد
- «آی خلایق، هر کی به هر چی لایق …»
- چرا برق شهرها بدون اطلاع قبلی قطع میشود؟
- سود خالص کشت و صنعت مغان ۵۹ درصد افزایش یافت
- بیش از ۴۶۵ هکتار از اراضی بنگاه اقتصادی مغان به کشت سویا اختصاص یافته است
- آیین گرامیداشت روز خبرنگاردر پارس آباد برگزار شد
- بازدید دکتر احد بیوته از شرکت مجتمع صنعتی گوشت اردبیل
- دومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی درسال۱۴۰۳ در شهرستان پارس آباد برگزار شد
- برق به آخرین روستای دامنه ساوالان رسید
- رویداد توسعه کشت، فرآوری و مصرف چغندر علوفهای در کشت و صنعت مغان برگزار شد.
- نتایج چشمگیر اعتماد به مدیران کاربلد
- بیش از ۵۰ کیلومتر فیبر نوری در قشلاقات بخش بران کابل گذاری شده است
- ۱۳۹ شعبه اخذ رای در پارس آباد آرای مردم را جمع آوری می کند
- حضور اعضای ستاد مدیران جهادی در گردهمایی هواداران قالیباف
- اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات سراسری دارت در اردبیل
- جولان اراده ای که کمر همت بر نابودی ورزش استان بسته
- اینجا تحول جاریست
دیدگاه ها (0)