گزارش از مسلم نوروززاده؛
روزهای خوش بزرگترین واحد نساجی شمالغرب کشور را رقم زده است
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری قارتال، در بازدید چند ساعته از کارخانه تجارت دوخت برتر سبلان، اولین چیزی که نظر هر بیننده ای را بخود جلب کرد، تزریق نشاط و تکاپو در تمام بخش های این مجموعه بود. بنظر می رسد بعد از سالها بلاتکلیفی، بزرگترین واحد نساجی شمالغرب کشور، پس از سالها رکود و درجا زدن، به همت مدیران باانگیزه و توانمند خود، مسیر روبه رشد خود را طی می کند. به بهانه بازدید چند ساعته از این مجموعه عظیم، فرصتی دست داد تا از نزدیک نتایج چشمگیر حضور مدیران کاربلد در شکوفایی و توسعه یک مجتمع راکد را مشاهده کرد.
مجتمع کارخانهای تجارت دوخت برتر سبلان، مشتمل بر چندین کارخانه تولیدی پوشاک زنجیرهای که از سال ۸۶ راهاندازی شده بود، به دلایلی متعددی نظیر بی برنامگی، سیاسی کاری و عدم تخصص مدیران گذشته، با تعطیلی های متعدد مواجه شده و حتی به مرز نابودی رسیده بود، ماههاست که بحمدالله روزهای خوشی را تجربه می کند.
تزریق ۶۷۰ میلیارد تومان برای احیای دوباره مجموعه
مدیرعامل شرکت تجارت دوخت برتر سبلان در جریان بازدید خبرنگاران از این مجتمع تولیدی با اشاره به اختصاص ۶۷۰ میلیارد تومان برای راهاندازی و احیای دوباره این واحد تولیدی از سوی بانک تجارت گفت: این میزان سرمایهگذاری صرف روزآمد کردن دستگاهها و تجهیزات، اقدامات ابنیهای، تعمیرات و نوسازی این واحد تولیدی شده است.
اکبر خدامی افزود: این واحد صنعتی بعد از چندین سال رکود، هماینک با ۹۴۲ نفر نیروی شاغل فعالیت خود را از سر گرفته و در مسیر جهش تولید و اشتغالزایی قرار گرفته است و مصمم هستیم که آن را به یکی از کارخانههای نساجی برتر کشور تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه برند «سبلان پارچه» ایران در دنیا شناخته شده است و تولیدات این واحد صنعتی ضمن تامین بازارهای داخلی به کشورهای خارجی هم صادر میشود، اضافه کرد: با راهاندازی فازهای توسعهای، میزان اشتغالزایی این کارخانه به سه هزار نفر افزایش خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت تجارت دوخت برتر سبلان اردبیل، بازده تولیدی این کارخانه در وضعیت کنونی را حدود ۳۰ درصد اعلام کرد و ادامه داد: این واحد تولیدی با کیفیت ترین محصولات پارچهای و پوشاک جین را تولید میکند و مشتریان جدی داخلی و خارجی دارد ولی ادامه تولید آن نیازمند نوسازی مجتمع است چرا که ماشینآلات این کارخانه مستهلک و فرسوده شده و نیاز به تعویض و نوسازی دارد.
وی اضافه کرد: هماکنون از ۸۶ دستگاه ماشینآلات تولید پارچه موجود در این کارخانه ۶ دستگاه فعال است و بقیه نیاز به تعمیر و بازسازی دارد چرا که این کارخانه در سالهای گذشته با مشکلات مالی و فنی مواجه بوده و تولید در آن از رونق افتاده و خط چاپ پارچه کار نمیکرد و مدیریت کارخانه توان پرداخت بدهی برخی مطالبات را نداشت اما بعد از تملیک توسط بانک تجارت، بدهیهای افراد حقیقی و حقوقی به مبلغ ۲۰۳ میلیارد ریال پرداخت شد و ۲ هزار ۷۰۰ میلیارد ریال سرمایه در گردش نیز در اختیار کارخانه قرار گرفت.
بازگشت غرورآفرین به چرخه رونق در دولت سیزدهم
خدامی اظهار کرد: تا چند سال قبل این کارخانه در آستانه رکود کامل و ناتوانی در پرداخت بدهیهای خود قرار گرفته بود اما در دولت سیزدهم، حیاتی دوباره یافته و به چرخه تولید و رونق بازگشته است بعد از احیای کارخانه ، صنعتگران و کارشناسانی از ۲۴ واحد صنعتی استان آذربایجان شرقی و نقاط دیگر از شرکت تجارت دوخت برتر سبلان بازدید و به حیات مجدد آن اذعان کردند و خوشبختانه امکان صادرات به ترکیه فراهم شده و میزان تولید پارچه در این مجتمع نیز هر ماه به حدود ۵۸۵ هزار متر افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت تجارت دوخت برتر سبلان همچنین گفت: در دورههای گذشته فعالیت نیمه رمق این شرکت، حرف و حدیثهایی از آلاینده بودن پساب و آلودگی رودخانه قرهسو بر سر زبانها افتاده بود اما اکنون با اقدامات فنی و مهندسی، پساب کارخانه با استانداردهای قانونی و زیست محیطی تطابق دارد و تهدیدی از ناحیه کارخانه بر محیط زیست و طبیعت اطراف وجود ندارد.
وی اضافه کرد: این مجموعه تولیدی با هفت کارخانه و سالن بسیار بزرگ و ۸۲ دستگاه ماشین مایر و ۶۲ دستگاه اشتول آلمانی شامل ورودی پنبه و حلاجی و ریسندگی، پارچه جین، پارچه لی سبز، رنگرزی، طرح و چاپ، پلیوریافی، دوزندگی و نظایر آن است و قابلیت تولید انواع البسه و پارچه را دارد.
ظرفیت های سبلان پارچه باید در سطح ملی منعکس شود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل نیز در حاشیه بازدید از مجموعه سبلان پارچه با اشاره به توانمندی و تخصص مدیران شرکت تجارت دوخت برتر سبلان در بازگرداندن رونق تولید و اشتغال در بازه زمانی کوتاه مدت گفت: حضور مدیران کاربلد و مشاهده موفقیت های صورت گرفته در مدت کوتاه، نشان از عزم جدی مجموعه برای توسعه و پیشرفت است.
امیر رجبی اشتغالزایی یک هزار نفری سبلان پارچه را یک فرصت عالی برای اعتلای استان عنوان کرد و افزود: این موفقیت ها مدیون زحمات تک تک پرسنل مجموعه می باشد و اتفاقات خوب و ظرفیت های این شرکت باید در سطح ملی و بین المللی منعکس شود.
وی با در پایان با اشاره به تعدد نفرات برتر استانی در حوزه های طراحی مد و لباس اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت های استانی در این حوزه ها می توان با ارائه و پیاده سازی ایده های خلاقانه، مثمرثمر واقع شد.
انتهای پیام
برچسب ها
مطالب مرتبط
آخرین مطالب
- نقره داغ متخلفین استفاده از برق غیرمجاز
- عدم رعایت موارد ایمنی منجر به مصدومیت ۶نفر و فوت یک نفر از کارگران شرکت مغان شد
- پلمپ ۲ مورد نانوایی و غذا خوری در شهرستان پارس آباد مغان
- گذری کوتاه بر حکمرانی و رسانه محلی
- دکتر مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شد
- شهردار پارس آباد مغان از خرید بزرگترین و پیشرفته ترین دستگاه چند منظوره تمام اتوماتیک تولید قطعات بتنی خبر داد
- رسالتی از یاد رفته و حلقه گمشده مدیریت اصلاح الگوی مصرف
- مشکل فاضلاب شهرهای استان اردبیل جدی گرفته شود
- متهم به قتل شهروند پارس آبادی، کمتر از ۴۰دقیقه دستگیر شد
- «آی خلایق، هر کی به هر چی لایق …»
- چرا برق شهرها بدون اطلاع قبلی قطع میشود؟
- سود خالص کشت و صنعت مغان ۵۹ درصد افزایش یافت
- بیش از ۴۶۵ هکتار از اراضی بنگاه اقتصادی مغان به کشت سویا اختصاص یافته است
- آیین گرامیداشت روز خبرنگاردر پارس آباد برگزار شد
- بازدید دکتر احد بیوته از شرکت مجتمع صنعتی گوشت اردبیل
- دومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی درسال۱۴۰۳ در شهرستان پارس آباد برگزار شد
- برق به آخرین روستای دامنه ساوالان رسید
- رویداد توسعه کشت، فرآوری و مصرف چغندر علوفهای در کشت و صنعت مغان برگزار شد.
- نتایج چشمگیر اعتماد به مدیران کاربلد
- بیش از ۵۰ کیلومتر فیبر نوری در قشلاقات بخش بران کابل گذاری شده است
- ۱۳۹ شعبه اخذ رای در پارس آباد آرای مردم را جمع آوری می کند
- حضور اعضای ستاد مدیران جهادی در گردهمایی هواداران قالیباف
- اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات سراسری دارت در اردبیل
- جولان اراده ای که کمر همت بر نابودی ورزش استان بسته
- اینجا تحول جاریست
دیدگاه ها (0)