
محمد رضا شاه پسند معاون آموزش، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور :

بر اساس طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی، کارآموزان از آموزش رایگان در محیط کار بهره مند شده و علاوه بر کار، اصول بنگاه داری و تعامل با مشتریان را نیز یاد می گیرند
به گزارش پایگاه خبری قارتال به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل، دومین جلسه شورای مهارت استان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اردبیل، محمدرضا شاه پسند معاون آموزش، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، طاهرپور مدیرکل دفتر نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان ، سرپرست اداره کل، مسئولین استانی در محل سالن شیخ صفی استانداری اردبیل برگزار شد.پا
در ابتدای جلسه رحیم یونسی سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل با اشاره به عملکرد این اداره کل در حوزه محیط کار واقعی در استان گفت: عملکرد مهارت آموزی در محیط کار واقعی- بنگاه های اقتصادی در سال ۱۴۰۰ اجرای ۱۰۹ دوره آموزشی برای ۲۸۵ نفر معادل ۷۳ هزارو ۱ نفر ساعت در ۵۳ حرفه آموزشی و ۱۹ رشته آموزشی برای متقاضیان مهارت آموزی بود است. وی در ادامه گزارش عملکرد مهارت آموزی در محیط کار واقعی- بنگاه های اقتصادی در سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ اجرای ۳۵ دوره آموزشی برای ۸۹ نفر معادل ۲۳ هزارو ۷۸۴ نفر ساعت در ۲۴ حرفه آموزشی و ۱۰ رشته آموزشی برای متقاضیان مهارت آموزی در استان اجراء شده است.
یونسی با اشاره به اهداف طرح محیط کار واقعی گفت: طرح کشوری مهارت آموزی در محیط کار واقعی با هدف ایجاد اشتغال مولد و پایدار در جامعه، آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه و آماده سازی، ایجاد خودباوری در مهارت آموزی برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی، کمک به بنگاه های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی مستعد و توانمند از جمله دیگر اهداف اجرای این طرح است.
وی در رابطه با فرآیند اجرای این طرح بیان داشت: همه بنگاه های اقتصادی فعال دارای مجوز از یکی از دستگاه های اجرایی ، می توانند به عنوان واحد پذیرنده برای مشارکت در این طرح تقاضا دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل ۲۸۵ نفر در سال گذشته از آموزش های مهارتی در محیط کار و بنگاههای اقتصادی استان بهره مند شدند ادامه داد: آموزش های مهارت آموزی در محیط کار واقعی تاثیر بالایی در اشتغال درصد بالایی از آموزش دیده ها دارد، همکاری بنگاههای اقتصادی و اتاق بازرگانی در این خصوص را حائز اهمیت دانست.
معاون استاندار اردبیل با اشاره به اهمیت آموزش در محیط کار ،تصریح کرد: با این روش آموزش های توامان تئوری و عملی محقق شده و چه بسا فرد آموزش دیده در همان بنگاه اقتصادی مشغول به کار می شود.
یاسر عبداللهی عابد گفت: بر اساس طرح آموزش در محیط کار ، فرد مورد نظر یک ماه می تواند در بنگاه اقتصادی تحت نظر کار فرما و استادکار علمی که از سوی آموزش فنی و حرفه ای اعزام می شود، آموزش های عملی و تئوری را دریافت کند.
وی ادامه داد: در طول این مدت آموزش، کارفرما و یا همان صاحب بنگاه اقتصادی حق بیمه و حقوقی به فرد تحت آموزش پرداخت نمی کند و هزینه بیمه حوادث نیز از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای تامین می شود.
معاون استاندار اردبیل به تعهد امسال استان برای معرفی هزار نفر به واحدهای کار جهت دریافت آموزش عملی افزود: در صورت همکاری اتاق اصناف و بنگاههای اقتصادی و واحدهای تولیدی امکان افزایش این تعداد به ۲ هزار نفر نیز وجود دارد.
محمد رضا شاه پسند معاون آموزش، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز در این جلسه با اشاره به شمار بالای افراد واجد شرایط و متقاضی دریافت آموزش های مهارتی، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای نمی تواند برای این تعداد متقاضی پاسخگو باشد که با اجرای طرح آموزش عملی در محیط کار این اقدام عملیاتی و اشتغالزایی نیز با درصد بالایی محقق می شود.
محمدرضا شاه پسند در ادامه افزود: بر اساس این طرح مهارت آموزان از آموزش رایگان در محیط کار بهره مند شده و علاوه بر کار، اصول بنگاه داری و تعامل با مشتریان را نیز یاد می گیرند.
وی به تسهیل صدور مجوز های فعالیت به آموزشگاههای آزاد برای ارائه آموزش های عملی به مهارت آموزان خبر داد و گفت: در این راستا رشته های شغلی بر اساس سند آمایش سرزمین مشخص شده و مجوزهای لازم صادر می شود.
وی با بیان اینکه رهگیری اشتغال ایجاد شده در جریان اجرای طرح مهارت آموزی در محیط کار ، رویکرد اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای است، از درصد بالای اشتغال در این طرح نسبت به طرح مهارت آموزی در محل آموزشگاه های فنی و حرفه ای خبر داد.
در پایان این جلسه، مجوز آموزش در محیط کار به تعدادی از صاحبان بنگاههای اقتصادی استان ارائه شد.
انتهای پیام
برچسب ها
مطالب مرتبط
آخرین مطالب
-
جمعآوری ۶ میلیارد ریال در جشن گلریزان خیرین پارسآباد
-
شهید باکری الگوی خدمتگزاری خالص بود
-
حواله جهیزیه جایگزین تشریفات زاید مراسمات ختم شود
-
اقتصاد دولتی محکوم به شکست است
-
تاب آوری ایران در ۷ سال تحریم الگوی قابل توجهی برای کشورهای منطقه است
-
وجدان یگانه محکمه ای است که نیاز به قاضی ندارد
-
واژگونی اتوبوس تهران -پارسآباد با ۳۳ مصدوم
-
علی لطفی فرماندار شهرستان پارس آباد مغان شد
-
نگاه اقتصادی به خصوصیسازی شرکت مغان
-
بزرگترین وقدیم ترین بازارچه پارس آباد طعمه حریق شد
-
با وجود نداشتن سالن اختصاصی تئاتر در اردبیل، در دیماه سالجاری حدود ده هزار تماشاگر از تئاترها دیدن کردند.
-
هدف گذاری برای احداث ۱۵۰ مگاوات نیروگاههای خورشیدی در استان اردبیل
-
پروژه های در دست اقدام حوزه راهداری در پارس آباد مغان بررسی شد
-
ضرورت مشارکت شهروندان برای تداوم پایدار شبکه ی شبکه
-
نقره داغ متخلفین استفاده از برق غیرمجاز
-
عدم رعایت موارد ایمنی منجر به مصدومیت ۶نفر و فوت یک نفر از کارگران شرکت مغان شد
-
پلمپ ۲ مورد نانوایی و غذا خوری در شهرستان پارس آباد مغان
-
گذری کوتاه بر حکمرانی و رسانه محلی
-
دکتر مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شد
-
شهردار پارس آباد مغان از خرید بزرگترین و پیشرفته ترین دستگاه چند منظوره تمام اتوماتیک تولید قطعات بتنی خبر داد
-
رسالتی از یاد رفته و حلقه گمشده مدیریت اصلاح الگوی مصرف
-
مشکل فاضلاب شهرهای استان اردبیل جدی گرفته شود
-
متهم به قتل شهروند پارس آبادی، کمتر از ۴۰دقیقه دستگیر شد
-
«آی خلایق، هر کی به هر چی لایق …»
-
چرا برق شهرها بدون اطلاع قبلی قطع میشود؟
دیدگاه ها (0)