
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مطرح کرد؛

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در نشست خبری که به مناسبت هفته سلامت در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد گفت: با توجه به اینکه کمبود تخت در بیمارستانهای اردبیل به یک معضل اساسی در حوزه درمان تبدیل شده است، اتمام بیمارستان نجف زاده جزو اولویت برنامه های امسال دانشگاه بوده و جهت تسریع در اتمام آن و همچنین جذب اعتبارات بیشتر از منابع متمرکز وزارت بهداشت و درمان، مجری پروژه از وزارت راه و شهرسازی به وزارت مربوطه منتقل میشود.
به گزارش خبرنگار قارتال، دکتر بهزاد داورنیا ضمن اشاره به اهمیت مقوله فرهنگ در امر بهداشت و درمان، از احداث مجموعه بزرگ فرهنگی و آموزشی با امکانات سالن همایش، خوابگاه، کلاس و اقامتگاه در مجموعه گردشگری شورابیل در راستای تعامل بیشتر با طرح های وزارت بهداشت خبر داد.
وی اظهار کرد: ساماندهی فضاهای اورژانس و بخش های بستری از بیمارستان های فاطمی و بوعلی شروع شده است و این روند با خرید دستگاه دوم CT scan برای بیمارستان فاطمی و تجهیز بیمارستان های بوعلی و بیلهسوار به این دستگاه، تعویض دستگاه MRI بیمارستان علوی و توسعه دستگاه CCU بیمارستان امام خمینی (ره) ادامه خواهد یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل همچنین به اهمیت طرح پزشک خانواده اشاره کرده و افزود: به دنبال دستور رئیس جمهور این طرح در روستاهای و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت شروع و اجرا خواهد شد.
وی گفت: در کشورهای توسعه یافته مانند سوئد، پزشک خانواده با پرداختن به آموزش و پیشگیری گام قابل توجهی در کاهش آمار بیماری و هزینههای درمان ایفا میکند که کشور ما هم با الگوگیری از کشورهای موفق مجری این طرح،با جدیت آن را در جامعه اشاعه خواهد کرد.
بهزاد داورنیا کسب رتبه هفدهم دانشگاه علوم پزشکی در حوزه پژوهش در بین بیست و هفت دانشگاه استان را رضایت بخش ندانست و تشریح کرد: با توجه به پتانسیل پژوهشی دانشگاه انتظار میرود رتبه آن در بین رتبه های اول استانی باشد که با راه اندازی مرکز توسعه تحقیقات بالینی در بیمارستان امام خمینی(ره) امیدواریم این انتظار برآورده شود.
داورنیا با قدردانی از تعامل اصحاب رسانه در راستای انعکاس اقدامات دانشگاه افزود: متاسفانه با فعالیت افراد فاقد اعتبار در فضای مجازی در حوزه فعالیت های درمانی و اقدامات زیبایی، شاهد آسیبهای مختلف پزشکی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه هستیم که برای جلوگیری از افزایش آمار این آسیبها نیازمند همکاری بیشتر رسانه های معتبر و خبرنگاران حرفهای استان هستیم.
در ادامه نشست دکتر سعید صادقیه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی هدف از فعالیتهای حوزه بهداشت را پیشگیری از بیماریها و ارتقای سلامت عنوان کرد و تصریح کرد: حدود ۵۰ درصد علل مرگ و میر در استان متعلق به بیماریهای قلبی و عروقی،سرطان ۱۸ درصد، سوانح و تصادفات ۹ درصد،بیماریهای غدد با ۵ درصد، تنفسی ۴ درصد، گوارشی ۲.۵ درصد و بیماریهای عفونی ۲ درصد است که برای پیشگیری از آمار بالای مرگ و میر به علت بیماریهای قلبی نیازمند فعالیتهای بیمارستانهای خصوصی فوق تخصص قلب در استان هستیم.
وی نقش شهرداریها در ارتقای سلامت عمومی را نقشی مهم دانست و اضافه کرد: مسئولین مدیریت شهری باید زیرساختهای سلامت محور را سرآمد طرحهای خود قرار دهند و با توسعه زیرساختها، یاری گر متولیان امر بهداشت عمومی در پیشگیری از انواع بیماریها باشند.
دکتر اسماعیل فرزانه معاونت درمان دانشگاه نیز با گلایهمندی از عدم همکاری به موقع مسئولین استانی در پیگیری بیمارستان نجف زاده گفت: حدود ۳۰ درصد از بار کاری کادر درمان استان، مربوط به پذیرش و درمان بیماران از شهرهای اطراف است که ضروریست در جذب اعتبارات درمانی استان این نکته نیز لحاظ شود.
در ادامه دکتر بهنام مولایی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز با مهم دانستن نیاز سنجی و تنظیم تولیدات محتوایی متناسب با آسیبهای اجتماعی، گفت: هیچ کس منکر وجود کمبودها و کاستی ها در مجموعه دانشگاه و بیمارستان نیست، اما سوق دادن تفکر مردم به سمت ناکارآمدی مطلق کادر درمان توسط برخی فعالین مجازی مغرض، غیر منصفانه و نادیده گرفتن زحمات شبانه روزی این قشر زحمتکش است. دانشگاه همواره از فضای نقد منصفانه استقبال میکند و این را با دومین نشست با اصحاب رسانه طی ۴ ماه ثابت کرده است.
دکتر سارا مصطفی لو معاون غذا و داروی دانشگاه هم در پایان با اشاره به سهمیه بندی دارو بعنوان دغدغه اصلی معاونت غذا و دارو گفت: در دسترس بودن انواع داروها و آگاه بخشی در زمینه اصلاح الگوی مصرف دارویی، برنامه اصلی دانشگاه در حوزه دارویی است که امید است با تمهیداتی که امسال از طرف دانشگاه علوم پزشکی اردبیل انجام میشود شاهد کاهش آمار کمبود دارو و عوارض ناشی از مصرف ناآگاهانه آن در بین بیماران باشیم. اتمام گزارش
مهری دادرس
برچسب ها
مطالب مرتبط
آخرین مطالب
-
مجری بیمارستان نجفزاده از وزارت راه و شهرسازی به وزارت بهداشت و درمان منتقل میشود
-
مراسم تکریم و معارفه بخشدار تازه کند پارس آباد
-
یک زندانی بدهکار با همت بانوی خیر پارس آبادی آزادشد
-
در دهه کرامت، ۱۱۰ برنامه در استان اردبیل برگزار میشود
-
حماسه بزرگ نوعدوستی در ماه رمضان امسال رقم خورد
-
پرداخت ۴۹۵۹ میلیارد ریال تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان
-
با امامی یگانه میتوان به قله پیشرفت و توسعه رسید
-
برگزاری نخستین جشنواره شکوفههای شلیل در بخش بران
-
۴۴کیلومتر جاده مواصلاتی پارس آباد به مشگین شهر امسال دو بانده می شود
-
جمعآوری ۶ میلیارد ریال در جشن گلریزان خیرین پارسآباد
-
شهید باکری الگوی خدمتگزاری خالص بود
-
حواله جهیزیه جایگزین تشریفات زاید مراسمات ختم شود
-
اقتصاد دولتی محکوم به شکست است
-
تاب آوری ایران در ۷ سال تحریم الگوی قابل توجهی برای کشورهای منطقه است
-
وجدان یگانه محکمه ای است که نیاز به قاضی ندارد
-
واژگونی اتوبوس تهران -پارسآباد با ۳۳ مصدوم
-
علی لطفی فرماندار شهرستان پارس آباد مغان شد
-
نگاه اقتصادی به خصوصیسازی شرکت مغان
-
بزرگترین وقدیم ترین بازارچه پارس آباد طعمه حریق شد
-
با وجود نداشتن سالن اختصاصی تئاتر در اردبیل، در دیماه سالجاری حدود ده هزار تماشاگر از تئاترها دیدن کردند.
-
هدف گذاری برای احداث ۱۵۰ مگاوات نیروگاههای خورشیدی در استان اردبیل
-
پروژه های در دست اقدام حوزه راهداری در پارس آباد مغان بررسی شد
-
ضرورت مشارکت شهروندان برای تداوم پایدار شبکه ی شبکه
-
نقره داغ متخلفین استفاده از برق غیرمجاز
-
عدم رعایت موارد ایمنی منجر به مصدومیت ۶نفر و فوت یک نفر از کارگران شرکت مغان شد
دیدگاه ها (0)