

به گزارش پایگاه خبری قارتال؛ علی نیکزاد در حاشیه جلسه فوق العاده کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با موضوع قطعی برق، اظهار داشت: در این جلسه انتقاداتی به عملکرد وزارت نیرو در زمینه قطعی برق وارد شد، عدم اطلاع رسانی دقیق درباره قطعی برق یکی از مباحثی بود که در این جلسه از سوی نمایندگان مطرح شد و ابتداییترین کاری که وزارت نیرو میتوانست انجام دهد، آن بود که مردم را از زمان خاموشیها مطلع کند تا مردم، کسبه و کسانی که بیمار دارند، در یک زمان بندی مشخص بتوانند شرایط را مدیریت کنند.
وی تصریح کرد: روز گذشته رئیس جمهور گفت که ما با قطع کردن برق صنعت، کمبود برق را جبران میکنیم که این یک حرف غیرکارشناسی است و ما باید در این زمینه به سمت ادارات دولتی، نهادها، معابر عمومی و تشکیلاتی برویم که زندگی مردم و بحث تولید را متوقف نمیکند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس برنامه ششم توسعه، وزارت نیرو باید ۲۵ هزار مگاوات صنعت برق را توسعه میداد اما دولت این کار را انجام نداد و برای تحقق این مسئله از وزارت نیرو حمایت نکرد. این مسئله باعث ایجاد چالشهایی در کشور شده است.
نیکزاد گفت: بحث دیگر این است که چرا از بخش خصوصی در این زمینه حمایت نشده است؟ بخش خصوصی دارای صنایع بزرگ است و آب را با منابع خودشان از خلیج فارس منتقل میکنند. بنده از این بخشها بازدید داشتم و آنان آماده بودند که ۱۰ هزار و ۶۰۰ مگاوات برق را از طریق منابع خودشان تأمین کنند و در اختیار صنعت کشور قرار دهند تا فشار روی وزارت نیرو و صنعت برق کم شود. سوال ما این است چه دستی در کار بوده که این اجازه را نداده است؟
وی بیان کرد: بحث بعدی درباره رمزارزهاست و برای وزارت نیرو عیب است که بگوید من نمیتوانم جاهایی را که مجوز ندارند و برخلاف قانون، رمرزارز استخراج میکنند، کنترل کنم. میزان مصرف برق در آن نقطهای که رمزارزها به صورت خلاف استخراج میشود، کاملاً واضح و مبرهن است و قرار شد مدیریت شود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از سوی دیگر وزارت نیرو اعلام میکند که در این زمینه پیش بینیهای لازم را نداشته است. سازمان عریض و طویلی به نام سازمان هواشناسی که زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی است، قطعاً این پیش بینیهای لازم را انجام داده و اگر هم انجام نداده، باید وامصیبتا گفت.
نیکزاد تأکید کرد: از ابتدا عدم هماهنگی در بین دستگاههای اجرایی دولت دوازدهم مشهود بود. جمعبندی این نشست آن شد که کارهای اساسی که توسط وزارت نیرو در مورد تولید برق انجام نشده، شناسایی شود و همچنین مقرر شد کمیتهای تشکیل شود و پیشنهاداتی در موضوع اطلاعرسانی قطع کردن برقهای ادارات، نهادها و دستگاههای دولتی که میتوانند صرفهجویی لازم را داشته باشند، ارائه دهد.
وی تصریح کرد: همچنین قرار بر این شد که فکری درباره تعطیلی ادارات در استانهای گرمسیر شود. جمع کردن صنایع و کارگاههایی که داخل آنها رمزارزها فعال هستند و استفاده از توان بخش خصوصی در حوزه تقویت صنعت برق از دیگر مسائلی بود که مطرح شد و قرار شد اقدامات لازم صورت گیرد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زمانی که سازمان برنامه و بودجه در موضوع هدفمندکردن یارانهها، منابع را از وزارت نیرو میگیرد و به موقع به آنان منتقل نمیکند و طلب بخش خصوصی هم به ناحق پرداخت نمیشود، انتظار چنین روزی را باید داشته باشیم.
وی اظهار داشت: قرار شد کارگروهی در مجلس برای پیگیری موضوع قطعی برق و کاهش مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد، تشکیل شود و ما به صورت جدی این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بنده از مردم استدعا دارم که در حد ممکن در مصرف انرژی صرفه جویی داشته باشند و درخواستم از وزارت نیرو هم این است که در وسط میدان باشد و این شرایط را به خوبی مدیریت کند./انتهای پیام مهر
مطالب مرتبط
آخرین مطالب
-
مراسم تکریم و معارفه بخشدار تازه کند پارس آباد
-
یک زندانی بدهکار با همت بانوی خیر پارس آبادی آزادشد
-
در دهه کرامت، ۱۱۰ برنامه در استان اردبیل برگزار میشود
-
حماسه بزرگ نوعدوستی در ماه رمضان امسال رقم خورد
-
پرداخت ۴۹۵۹ میلیارد ریال تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان
-
با امامی یگانه میتوان به قله پیشرفت و توسعه رسید
-
برگزاری نخستین جشنواره شکوفههای شلیل در بخش بران
-
۴۴کیلومتر جاده مواصلاتی پارس آباد به مشگین شهر امسال دو بانده می شود
-
جمعآوری ۶ میلیارد ریال در جشن گلریزان خیرین پارسآباد
-
شهید باکری الگوی خدمتگزاری خالص بود
-
حواله جهیزیه جایگزین تشریفات زاید مراسمات ختم شود
-
اقتصاد دولتی محکوم به شکست است
-
تاب آوری ایران در ۷ سال تحریم الگوی قابل توجهی برای کشورهای منطقه است
-
وجدان یگانه محکمه ای است که نیاز به قاضی ندارد
-
واژگونی اتوبوس تهران -پارسآباد با ۳۳ مصدوم
-
علی لطفی فرماندار شهرستان پارس آباد مغان شد
-
نگاه اقتصادی به خصوصیسازی شرکت مغان
-
بزرگترین وقدیم ترین بازارچه پارس آباد طعمه حریق شد
-
با وجود نداشتن سالن اختصاصی تئاتر در اردبیل، در دیماه سالجاری حدود ده هزار تماشاگر از تئاترها دیدن کردند.
-
هدف گذاری برای احداث ۱۵۰ مگاوات نیروگاههای خورشیدی در استان اردبیل
-
پروژه های در دست اقدام حوزه راهداری در پارس آباد مغان بررسی شد
-
ضرورت مشارکت شهروندان برای تداوم پایدار شبکه ی شبکه
-
نقره داغ متخلفین استفاده از برق غیرمجاز
-
عدم رعایت موارد ایمنی منجر به مصدومیت ۶نفر و فوت یک نفر از کارگران شرکت مغان شد
-
پلمپ ۲ مورد نانوایی و غذا خوری در شهرستان پارس آباد مغان
دیدگاه ها (0)